Kåkånomics – økonomifestivalen i Stavanger

Forrige uke (1.-4. november) gikk økonomifestivalen Kåkånomics av stabelen i Stavanger. Styremedlem i Rethinking Economics Norge, Roman L. Eliassen, og Cahal Moran, en av grunnleggerne av Post-Crash Society i Manchester, diskuterte økonomifagets tilstand med Professor Kalle Moene. Resultatet kan dere se her:

Festivalen bød i tillegg på en rekke andre spennende temaer og innledere. Steve Keen – presentert av Kåkånomics som “professoren som forutså finanskrisen” – intervjues her. På hovedkonferansen snakket Paul Mason og Evgeny Morozov om digitaliseringens muligheter og farer, og utopiske og dystopiske fremtidsscenarier for et postkapitalistisk eller neoføydalt samfunn. Pluss mye mer, som dere finner i youtube-kanalen til Kåkå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s